http://iesjuniperserracatala.blogspot.com/

Aquest blog ha estat creat per facilitar la comunicació dels professors del Departament de Català amb els alumnes i amb tots els membres que formen part del nostre institut.

divendres, 23 de gener del 2009

HISTÒRIA DE LA LLENGUA CATALANA

1 comentari:

Esteve Jaulent ha dit...

Benvolgut Joan,
fa temps que no ens escrivim (mira el correu a sota). Ara estic organitzant junt amb el Consell de Mallorca el Congrés sobre la Interculturalitat que tindrà lloc a Palma els propers dies 31 de març, 1 i 2 d'abril. És la última part del que va començar a Andorra el 2009, i va continuar a São Paulo el 2010. Anexo el programa. Si ens pots ajudar, t'ho agrairé.
Per fer-te una idea del de São Paulo, entra al Youtube i busca DEBATENDO O PENSAMENTO
Una abraçada i un feliç Any Nou!
Esteve Jaulent

Benvolgut Joan,
Moltes gràcies per les seves paraules.

De fet, jo mateix estic sorprès amb l'èxit de la pàgina. La sorpresa és que els allemanys la visitan més que els espanyols. Potser ara, amb l'ajut dels seus alumnes, la cosa canviarà.

Necessito, però, del suport de tothom. Sobretot dels mallorquins. Si teniu material que us sembli que aniria bé posar-lo a la homepage, digueu-m'ho. I també m'interessen totes les ideies que tingueu.

Coneixeu el Jordi Gayà, el Toni Bonner, el Trias Mercant, en Vidal i Roca?

Espero que el nostre bescanvi de mails continui d'ara endavant. M'agradaria molt saber el que ensenyeu, i si estudieu o penseu estudiar Llull més a fons. Jo el considero un autor actual perquè porta la solució de molts dels nostres problemes d'avui.

Em plau saludar-vos molt atentament

Esteve Jaulent
ejaulent@ramonllull.nettrosatio